(ФОТО) Без пардон: Кајмакоски го возвраќа ударот

По серијата навреди на негова сметка од како се појави фотографија каде тој наводно покажува двоглав орел со рацете, Кајмакоски и продукцијата на „ТЛЗП“ имаа свој став. Тие кажаа дека нема никаква врска сето тоа и дека Даниел ги покажувал налакираните нокти за потребите на шоуто.

Погледнете на Машки Магазин