(ФОТО) Додека смртта не нѐ раздели: Првите фотографии од свадбата на Џастин и Хејли

По една недела од свадбата на годината, односно од свадбата на Џастин и Хејли, младиот пар конечно сподели неколку официјални фотографии со своите обожаватели. 

„Минатиот понеделник беше најспецијалниот ден од мојот живот“ - беше описот на првата фотографија која ја сподели Хејли.

Фотографиите погледнете ги на Хаштаг.мк