(ФОТО) Има 9 години: Од шкртаници на час, започнал да украсува ресторани со своите цртежи

Децата секогаш треба да имаат поддршка за природните таленти од родителите, зошто доколку истите се негуваат, може да се случат големи работи. Ова е мотото по кое се водат родителите на 9 - годишниот Џо Вејл, кој се нашол во неволја поради „шкртањето“ за време на часовите.

Целата приказна на Хаштаг.мк