(ФОТО) Како пресликани: Лина Пејовска и сестра ѝ се како близначки

За талентот и изгледот на младата пејачка Лина Пејовска нема потреба да се дискутира. Таа е една од најпопуларните, но и најследените нови ѕвезди на македоското музичко небо.

Со своите скоро 31 илјада следбеници постојано споделува фотографии, како од задолжителните фотосесии, така и од својот приватен живот. Последната во низата фотографии и е онаа со нејзината сестра Христина. 

Погледнете како изгледаат на Хаштаг.мк