(ФОТО) Најубавиот Арап на светот има мажествена жена: Обожавателките бесни

Омар Боркан Ал Гала - фотограф, модел и поет, е познат ширум светот. Милиони обожаватели секој ден внимаваат на неговите објави на социјалните мрежи, сакајќи да бидат дел од ориенталниот принц.

Овој човек неформално ја доби титулата „најубав и најпосакуван арап на светот“.

Омар се здоби со популарност кога дојде во Саудиска Арабија од Ирак. Потоа беше протеран од Саудиска Арабија затоа што се сметаше за преубав и секси. Се сметаше дека неговата убавина ќе зашемети многу традиционални жени.

Еве како изгледа неговата сопруга, погледнете на Машки Магазин