(ГАЛЕРИЈА) Магично: Меланија Трамп ја укрaси Белата куќа во духот на Америка

За овогодинашното украсување по пoвод новогодишните и божиќни празници, првата дама на САД, Меланија Трамп избра тема со наслов „Духот на Америка“.

Американскиот дух во божиќно руво, се пресликува во белите украси со мотиви на ѕвезди и линии, какви има на американското знаме. 

Белата куќа е украсена со многу бели и црвени цветови и снег.

Во украсување на домот на Меланија ѝ помогнаа низа волонтери, кои првата дама ги објави на своите социјани мрежи и официјално им се заблагодари.