Кои женски имиња се осудени да бидат богати

Доколку го имате едно од овие пет женски имиња, шансите да бидете богати се големи.

Експертите на „Форбс“ анализирале најчести имиња на богати жени во светот. Буквално се осудени на богатство.


Елена

Елена како име најчесто се наоѓа во рангирањето на најбогатите жени во светот. Сопствениците на ова име се успешни и мотивирани дами кои секогаш ги постигнуваат своите цели. Честопати тие се лидери затоа што чувството за одговорност и претприемништво течат во нивните вени. Верувајте ни, овие жени никогаш нема да бидат сиромашни.


Татјана

Татјана секогаш знае како да ги дистрибуира своите финансии. Сопствениците на ова име се во можност да водат голем бизнис и да водат големи компании. И тоа име исто така има голема енергија и буквално е оптоварено со успех, велат експертите.


Наталија

Ранг-листата на „Форбс“ докажа дека носителите на ова име можат да бидат успешни како никој друг. Тие поседуваат такви машки квалитети како лидерство, упорност, убедливост и организираност, квалитети кои им помагаат  да заработат стабилен приход и да ги надминат сите пречки во нивните животи.


Лилијана

Лилјана е  друго име за пари според списокот на „Форбс“. Сопствениците на ова име знаат како да управуваат со финансиите умно и секогаш имаат „бели пари за дождливи денови“. Тие или успеваат или стапат во брак со богат човек. Но, тие никогаш немаат проблеми со пари.


Олга

Олга, исто така, надарена со посебен подарок - овие дами можат да трошат пари, но не само што ова не ја намалува количината во нивниот паричник, туку и тие ги размножуваат. Работата е, што името Олга привлекува пари. Точно е дека не сите се свесни за ова и продолжуваат да работат неуморно.