Колумните на Лејла Сабит од утре на „Женски магазин“

Ѕирнете во излогот на вашиот град, сега, за празниците, можеби ќе ви се допадне вашиот лик во одразот, кој раскажува за една година на среќни моменти, разочарувања, успони и падови, радост и болка, нова работа или нови пријатели. Блескавоста некогаш крие тажна приказна, но нели и со шминката истакнувате или покривате физички недостаток или лош ден.

Ова е дел од новата колумна „Излог“ на познатата новинарка и колумнистка Лејла Сабит која е нов член во тимот на „Женски магазин“. Истоимениот серијал колумни, почнувајќи од утре, па секој нареден четврток ќе можете да го читате само кај нас.