Леат солзи од среќа: Ќерката на Сара Мејс и Димитар Атанасовски стана европски шампион!

Сара Мејс и Димитар Атанасовски се горди родители на Илина и Кирил. А она што посебно ги направи уште посреќни е првото место на ќеркичката Илина која вчера стана европски шампион во танцување.

За таа прилика Сара објави неколку фотогравии на социјалните мрежи.

-Европскава шампионка денес ме направи најсреќна и најгорда мајка на светот! Си се изнаплакав поштено. Пукам од убаво!Секоја чест за посветеноста и напорната работа која евидентно се исплатеше! И да, поврзани сме од сам старт со малово. Битните датуми за мене, уште побитни за неа. Секогаш дупло повеќе ги разубавува.Дента која ја вадев “Црна капина” , се роди она, денес ја вадам “Фрекфенција”, она стана европски шампион, напиша Сара.


Браво Илина нека се множат успесите!


Фото:Instagram/SataMace