Не правете ги овие работи на вашиот роденден, ако не сакате проблеми

На овој ден, енергетското поле се активира, голтајќи ги сите добри и лоши работи со ужасна моќ, па затоа се препорачува да се опкружувате само со луѓе кои предизвикуваат позитивни емоции.

Многу луѓе го сметаат својот роденден како симболичен празник во блискиот семеен круг. Други, пак, се држат до датата толку многу што формираа гламурозна забава каде покануваат пријатели, колеги и далечни роднини.

Кога го организираат празникот, повеќе суеверни луѓе се забележуваат и строго следат еден куп стари верувања за да се спасат од  неволјите во годината.

Ако сте еден од нив и водени од суеверија и разни верувања, ќе ви кажеме малку повеќе за постапките што треба да ги избегнувате во овој посебен ден за вас, на Хаштаг.мк