Што прави Путин кога ништо не работи?

Функцијата претседател на државата подразбира публицитет во сè. Театри, кина, галерии, социјалниот живот на еден висок функционер често станува „работа“ во политичките редови.

На некои настани, одредени проблеми се решени, а на други присуството го обврзува ставот. Сепак, има места каде Владимир Путин не оди по службена должност.

Повеќе детали на Машки Магазин