Синот на Хари и Меган порасна: Арчи лази и има две запчиња

Синот на прицот Хари и Меган Маркл сега може да лази и има две запчиња. На 6 ноевмри Арчи наполни 6 месеци. Неговите горди родители го открија ова на појадокот со британските воени семејства, објави Daily Mail.

Војводата ги пофали семејствата кои живеат одвоено поради своите должности. Тој, исто така, изрази искрено сочувство на оние кои не се во можност да го следат растењето на своите деца.

Целата приказна на Хаштаг.мк