(ВИДЕО) Топ причина: Ед Ширан на гости кај принцот Хари

Ед Ширан и прицот Хари одлучија да соработуваат на еден посебен проект. На светскиот ден на менталното здравје објавија видео кое е поддршка за сите - за оние кои моментално имаат психички болести, но и за другите кои сакаат да помогнат во превенцијата, раното препознавање и раната интервенција кај менталните болести.

Повеќе на Хаштаг.мк