Часовник на неделата: TISSOT CLASSIC DREAM, модерен часовник со безвременски дизајн

Овој модерен, но класичен часовник обезбедува софистицираност и безвременски дизајн погоден и за формално, но и за секојдневно носење. Со низа опции, овој модел одговара на секого.


*кликнете на фотографијата за повеќе информации


Часовникот може да го најдете во продавниците на Божиновски или онлајн на нивната веб - страница.Останати предлози:

- Часовник на неделата: TISSOT LE LOCLE - безвременска класика

- Часовник на неделата: Calvin Klein Round- софистицирана елеганција на рака

- Часовник на неделата: Задолжително парче за есенва-TISSOT CARSON PREMIUM AUTOMATIC LADY

- Часовник на неделата: Calvin Klein BODY - за жени кои знаат што сакаат

- Часовник на неделата: Calvin Klein SPELLBOUND - само за смели дами со стил

- Часовник на неделата: Calvin Klein AUTHENTIC - за препознатлив стил, егеганција и убавина

- Часовник на неделата: Calvin Klein Minimal за совршени минималистички комбинации

- Часовник на неделата: CK CLASS, класична елеганција на 40% попуст


*ПР објава