(ФОТО) Господ на сите ни дава некоја мисија: Елена Ристеска си ја отвори душата

Пејачката Елена Ристеска ужива во летното сонце. Таа во медитациска поза објави фотографија на својот профил на Инстаграм, под која си ја отвори душата.

- Седењето и рефлектирањето е најубавиот начин за хармонија на душата. Господ на сите ни дава некоја мисија. Специјална мисија им е дадена на артистите со дарување на силата на нивниот талент. Толку сум благодарна поради подарокот кој ми е даден, и правам толку многу песни, можеби повеќе од 100 текстови сум напишала... се чувствувам богата со богаството кое еден ден ќе остане во сопственост на македонскиот народ. Тоа е она што треба да го правиме, мора да оставиме многу дела во историјата на уметноста. Барем треба да се потрудиме- напиша пејачката под објавената фотографија.

View this post on Instagram

Sitting and reflecting is the best way of harmonizing of the soul. God gave us all some mission. Special mission gave to the artists by gifting them with the power of the talent. I am so gratefull for the talent he gifted me with, so i made so many songs, maybe more than 100 lyrics i wrote... i feel rich with that treasure that one day will belong in property of this macedonian people. That is what we have to do, we need to leave many masterpieces in the history of art. At least, we need to try...

A post shared by ELENA RISTESKA ARTIST (@elenaristeska_era) on