Ина Многуфина во шок: Како се станува толку лош човек?

Не стивнуваат реакциите за пожарите во соседна Грција. Многу пораки со сочувство, но и негативни коментари отидоа на грчка адреса.

Грчкиот хорор го коментираа и Пеце Суперхикс и Викторија Лоба, а за лошите коментари се јави и Ина Многуфина со свој статус на Фејсбук.