Момче испрати пратка на Филипините: По 15 години истата му го промени животот

Старите луѓе честопати велат дека ништо во животот не се случува без причина. Можеби и се во право дека случајностите не постојат.

Колку и да сме скептични, има приказни кои докажуваат дека секогаш постои место за малку магија во животот. Како оваа на момчето од САД.

Кога имал 7 години испратил пакет до Филипините што му го променил животот по 15 години. Како, дознајте на Hashtag.mk