Првата страница од новата книга на Ана Бунтеска: Сите понеделнички муабети во едно

Женски Магазин и првата и најдрага колумнистка Ана Бунтеска, со прекрасни вести за верните читателки...

Драги наши, категоријата „Понеделнички муабет со Ана Бунтеска“ се преточи во книга со ист наслов, во издание на „Просветно дело“.

Книгата е во продажба од понеделник, а  промоцијата на истата е на крајот на месец ноември.

Ексклузивно ја имаме првата страница од книгата, а и честа да бидеме инспирација за ова дело на нашата омилена авторка.