Жените со овие имиња се вистински убавици, ги воодушевуваат сите

Името не е само збор на кој луѓето можат да се осврнат, туку е и еден вид психолошки портрет.

Психолозите одамна знаат дека уникатниот звук на името остава отпечаток врз вашиот карактер.

Психолозите спроведоа студија за да откријат кои се најатрактивните женски имиња,имиња кои ги носат одлични убавици.


Лилјана

Сопственикот на ова име процветува низ пубертетот како прекрасен цвет и никој не може да го оспори тоа.

Сепак, овие жени не можат да стојат сами, поточно мажите не дозволуваат. Штом еден си замине, на хоризонтот се појавува нов.

Девојките со ова име се шармантни и секој маж ја бара нивната компанија.


Ивана

Жените со ова име се многу енергични и весели, а тоа го привлекува вниманието на мажите. Девојките со ова име се стремат да бидат самите себеси и честопати се избрани за лидерство во својата професија. Луѓето како нив секогаш можат да го привлечат вниманието на човекот кој е заинтересиран за нив.

Дамите со ова име не размислуваат точно како ќе го привлечат интересот на личноста од спротивниот пол, за нив тоа е целта, а не средството, што е важно.


Елена

Истражувањето покажува дека дамите со ова име се најатрактивните женски претставници од машка гледна точка.

Ова име е многу популарно.

Девојките со ова име се многу социјални и многу комуникативни. Понекогаш тие се многу каприциозни, особено во врска со подароците и изборот на мажи.

Лесно е да се најде заеднички јазик со нив. Ако Елена еднаш привлече маж, тогаш тој и припаѓа неа засекогаш.