Интервјуа

FitKit, апликацијата која ќе Ви го направи вежбањето поинтересно

Живееме во ново модерно време, каде последен збор го има сепак напредокот во технологијата. Денешните паметен телефони ни го олеснуваат начинот на живот делејќи не од посакуваната информација со само еден клик. Денес, дигиталниот свет брои преку илја

Интервју Лејла Рамковска: Од секоја ситуација можеш да излезеш како победник

Животот ја стави пред силни предизвици. Но, таа научи во нив да најде инспирација и да ја создаде најдобра верзија од себе. Од најтешките животни искушенија излезе посилна, спокојна со нови вештини и знаења.

ТАЊА ЦАРОВСКА ОД АВСТРАЛИЈА: Работам на голем театарски проект

Македонската пејачка и авторка со интернационална кариера е еден од тројцата вокални солисти во претставата Memorial чија премиера е закажана на 3-ти март. Музиката е дело на Џаслин Пук, британска композиторка номинирана за ,,Златен Глобус''.

(ГАЛЕРИЈА) Вистинска бајка на Саемот за венчаници 2018-та-Елена Лука во центар на вниманието

Oчите на девојките се секогаш вечно будни за да го одберат вистинскиот венчален фустан од соништата. Вистинска бајка ни приреди хотелот Александар Палас кој е домаќин на Саемот за венчаници 2018-та година, во организација на веб порталот vobelo.mk.