Понеделнички муабет со Ана Бунтеска

Можеш да бидеш сѐ што ќе посакаш

Низ годиниве научив дека човек сам себе ако се ограничи, ќе биде несреќен. Поарно пробајте го дури и она во што не сте сигурни дали ќе се снајдете па макар и да не успеете, отколку да не се ни обидете.