Понеделнички муабет со Ана Бунтеска

Новогодишна ре(в)(з)олуција

Драги мои, не чекајте! Не си барајте оправдувања за да го одложите она што сакате да го направите за себе. Не барајте некој да ви одобри дека е во ред да ги стокмите работите онака како што вам ви е убаво и потребно. Не чекајте чуда да се случат!