Утринско кафе со ...

Утринско кафе со Моника Муличковска: Ме мотивираат позитивни и успешни луѓе

Ме мотивираат позитивни и успешни луѓе. Моите цели се најголемата мотивација за мене. Сакам кога ми е исполнет денот, посебно сум мотивирана кога ќе ги завршам успешно поставените цели.

Утринско кафе со Митко Гогов: Обожавам да бидам опколен со луѓе

Деновите ми започнуваат секогаш различно, склон сум на експериментално живеење и некаква борба со задржување на нормален биоритам. Некогаш тоа може да биде и пред изгрејсонце, а некогаш и длабоко во денот.

Утринско кафе со Марија Илиќ: Секое лошо искуство е некаква добра лекција

Денот апсолутно без исклучок ми почнува со силно турско кафе. Со оглед на тоа дека живеам сама, првото кафе најчесто го пијам сама. Станувам порано за да уживам во тој мал, но за мене важен ритуал.